Rocket Espresso Macinatore Fausto

750,00 

Rocket Espresson Macinatore Faustossa on kaikki ne ominaisuudet, jotka ammattibarista osaisi kahvimyllystä odottaa. Jauhatusasteen portaaton säätö yhdistettynä luotettavaan automaattiseen annosteluun tekee myllystä helppokäyttöisen ja lopputulos on erinomainen joka kertaa.

Lisäksi mylly on tyylikäs, tukeva ja antaa todella laadukkaan vaikutelman. ”Fausto” tarkoittaa italiaksi suunnilleen ”iloinen, suotuisa” – mikä on juuri se vaikutus joka tällä kahvimyllyllä tulee olemaan espressoharrastuksellesi.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) mfausto Osasto:

Kuvaus

Heti kättelyssä on todettava että Rocket Espresson Macinator Fausto kuuluu ehdottomasti hintaluokkansa parhaimmistoon. Se on lähes joka suhteessa joko yhtä hyvä tai parempi kuin kilpailijat.

Jauhettu kahvi on hyvin tasalaatuista ja lähes ilman paakkuja. Jauhatusaste on säädettävissä karkeasta suodatinjauhatuksesta espressoon, mutta mylly on ensisijaisesti suunniteltu espressokeittimen kaveriksi.

Portaaton, mikrometrinen säätö mahdollistaa täydellisen espressojauhatuksen saavuttamisen. Toinen hieno yksityiskohta on että säätö tapahtuu Faustossa alemmalla jauhatuslevyllä, joten optimaaliset säädöt pysyvät ennallaan myös kun päällimmäinen jauhatuslevy puretaan puhdistusta varten.

LCD-näyttö ja painikkeet annostelijan päällä ovat helppokäyttöiset. Paina yhden kuppin näppäintä yhden annoksen jauhamiseksi ja kahden kuppin näppäintä tuplaannokseen. Painamalla molemmat näppäimet yhtä aikaa mylly saadaan jauhaamaan jatkuvasti.

65 mm:n jauhinlevyjen ansiosta Fausto on tarkka, hiljainen ja nopea. Tupla-annoksen (14-16 g kahvia) jahautus kestää vain noin 8 sekuntia.

Papusäiliö on iso ja sulkupellin ansiosta helppo poistaa ja laittaa takaisin paikoilleen.

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 26.2 x 17.2 x 44.1 cm
Paino tyhjänä

12 kg

Moottorin teho

250 W

Papusäiliön tilavuus

600 g

Jauhinlevyjen halkaisija

65 mm

Jauhinlevyjen pyörimisnopeus

1290 rpm

Takuu

1 vuosi

Videoesittely

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Espresso Macinatore Fausto”