ECM Mechanika IV Profi

1.795,00 

E61-keitin rotaatiopumpulla saksalaisen tapaan, jota voi käyttää sisäisellä vesisäiliöllä tai kytkeä kiinteästi vesijohtoon.

Tekniikan puolesta Mechanika on sama keitin kuin Technika, mutta Mechanikalla on ohuemmat sivupaneelit ja erilainen kuppiteline. Keittimessä on tyylikkäs, kromattu suodatinpidike ja suodatuspään vipu. Sisäpuolelta löytyy ECM:n E61-suodatuspään uusi versio jossa on parannetut kompenentit RST-teräksestä.

Tehokas ja lämpöeristetty boileri on valmistettu RST-teräksestä. Rotaatiopumpun ja tehokkaan äänieristyksen ansioista tämä on erittäin hiljainen espressokeitin.

Mechanika IV Profi:ssa on lisäksi helppokäyttöiset joystickit höyry- ja vesiputkissa.

Luokassa lämmönvaihdinkettimet E61-suodatuspäällä ja rotaatiopumpulla (mutta ilman PID:iä) tämä on markkinoiden tällä hetkellä ylellisin vaihtoehto.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 0121-1 Osasto:

Kuvaus

Mechanika IV on ECM:n keittimien lippulaiva, jossa on lämmönvaihdin ja E61-suodatuspää. Se on saatavissa kahtena eri variaationa: perusmalli ja Profi.

Perus-mallissa on vibraatiopumppu ja kupariboileri, kun taas Profi-mallissa on rotaatiopumppu (voidaan kytkeä kiinteästi vesijohtoon) ja boileri RST-teräksestä. Profilla on myös hieman tehokkaampi lämpövastus.

Profi-mallissa on myös joystickit ja suodatinpidikkeissä on taitetut kahvat. Perusmallissa on tavalliset ratit ja suorat kahvat. Muuten mallivariaatiot ovat samanlaisia.

Vakiovarusteet: Yhden ja kahden kupin suodattimet suodatinpidikkeineen (taitetut kahvat), umpisuodatin, tampperi (metalli), puhdistusharja, kahvimitta, käyttöohje, vesijohtoletku.

Lisätiedot

Paino 32 kg
Mitat 45 x 30 x 39 cm
Boilerin tilavuus

2,1 l

Paino tyhjänä

27 kg

Kylmävesisäiliön tilavuus

3 l

Teho

1400 W

Pumppu

Rotaatiopumppu (siipipumppu)

Takuu

1 vuosi

Videoesittely

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ECM Mechanika IV Profi”