Yrityksestä

Espressivo on pieni erikoisliike, joka myy kaikkea espressoon ja kahviin liittyvää. Meiltä saat korkealaatuista kahvia, espressokeittimiä, varusteita ja tarvikkeita.

Haluamme tarjota kotibaristalle mahdollisimman paljon vaihtoehtoja joten teemme yhteistyötä useamman laitevalmistajan ja kahvipaahtimon kanssa. Emme pidä suurta laitevarastoa, vaan tarjoamme edullisia erikoistoimituksia juuri haaveilemastasi laitteesta. Samalla voimme taata että tilaamasi laite on varmasti uusinta versiota.

Ajatus oman espressoon ja kahviin keskittyvän yrityksen perustamisesta alkoi omasta kiinnostuksestani espressokahvia kohtaan. Kunnon espressokeitin piti saada mutta näiden saatavuus Suomessa jätti toivomisen varaa.

Espressivo perustettiin vuonna 1999 ja on siitä lähtien palvellut asiakkaita Suomessa ja jonkun verran muissakin pohjoismaissa.

Verkkokaupan hinnat ovat hinnoiteltu valmiiksi kilpailukykyisiksi, niinpä yksittäisistä laitteista emme tee tarjouksia vaan toimitamme tuotteet nettikauppamme hinnoilla. Voimassa olevat tarjoukset löydät tuotepaketit kategoriasta.

Jos etsit sellaista tuotetta, jota valikoimassamme tällä hetkellä ei ole, tai jos sinulla muuten on kahviin liittyviä ajatuksia, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse.

Ystävällisin terveisin,

Björn Håkans

Perustaja ja omistaja