Rocket Espresso Giotto Plus PID

1.495,00 

Giotto on moderni klassikko korkealaatuisten espressokeittimien keskuudessa, ja sen uusin Plus PID versio parantaa suorituskykyä ja joustavuutta entisestään. Lämmönvaihtimen ja E61 suodatuspään yhdistelmä on aina tarjonnut ammattilaiskeittimen arvoinen elämys, jossa voidaan valmistaa espressoa ja höyryttää maitoa yhtä aikaa. Plus PID mallissa on lisäksi PID-yksikkö piilotettu tippakaukalon taakse mikä tarjoaa lyömättömän tarkan ja säädettävän lämpötilan.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 0107 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vuosituhannen vaihdossa ECM Giotto oli tärkeä virstanpylväs edistyneiden espressokeittimien kehityksessä. Valmistus on sittemmin siirtynyt Rocket Espressolle joka on pitänyt alkuperäisen muotoilun ja ominaisuudet jotka tekivät tämän keittimen kuuluisaksi ennallaan, mutta ovat samalla parantaneet keitintä entisestään asiakkaiden toivomusten mukaan.

Plus PID mallilla on kaksi painemittaria, yksi höyrypaineelle ja yksi pumppupaineelle, mitkä antavat baristalle tärkeää tietoa. Lämpötila on säädettävissä PID-näytöltä joka esteettisistä syistä on sijoiteltu tippakaukalon taakse.

Kuten kaikissa Rocket Espresso espressokeittimissä Giotto Plus PID:ssä on lämpöeristetty boileri paksuilla lyijyvapailla messinkipäädyillä – mikä sekä säästää energiaa että parantaa lämpötilavakautta.

Vakiovarusteet: Yhden ja kahden kupin suodattimet suodatinpidikkeineen, umpisuodatin, metallinen tampperi, mikrokuitupyyhe, puhdistusharja, kahvimitta, käyttöohje ja harjoitus-cd (englanniksi).

 

Valmistajan PDF-esite:
http://www.rocket-http://www.rocket-espresso.com/domestic/downloads/Rocket_Giotto_Plus_PID_brochure_WEB.pdf

Lisätiedot

Paino 30 kg
Mitat 42.5 x 34 x 37 cm
Paino tyhjänä

23 kg

Pumppu

Vibraatiopumppu

Teho

1200 W

Boilerin tilavuus

1,8 l

Kylmävesisäiliön tilavuus

2,9 l

Väri

Ruostumaton teräs

Takuu

1 vuosi

Videoesittely

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Espresso Giotto Plus PID”