Rocket Espresso Giotto Evoluzione V2

1.695,00 

Giotton ajaton tyylikkyys yhdistyy tässä keittimessä ammattilaistason rotaatiopumppuun joten laite voidaan kytkeä suoraan vesijohtoon tai käyttää sisäisellä kylmävesitankilla – varsinaisten letkujen lisäksi tila on muutettavissa napin painalluksella.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 0115 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämä keitin on ulkoisesti identtinen muiden Giotto versioiden kanssa, paitsi että painemittarit ovat mustalla pohjalla. Sisäpuolelta löytyy kuitenkin ammattilaistason hiljainen siipipumppu (rotaatiopumppu), sekä mahdollisuus kytkeä laite suoraan vesijohtoon (vesijohto- ja viemäriletkut kuuluvat pakettiin). Laite toimii toki aivan yhtä hyvin sisäisellä kylmävesitankilla.

Edistyneen pressostaatin ansiosta keittimellä on hyvä lämpötilavakaus ja vahva höyrytuotanto cappucinolle ja caffè lattelle.

E61-suodatuspää sisäänrakennetulla pre-infusion ominaisuuksillaan on hyväksi havaittu ratkaisu joka tuottaa vivahteikas espresso runsaalla cremalla.

Vakiovarusteet: Yhden ja kahden kupin suodattimet suodatinpidikkeineen, umpisuodatin, metallinen tampperi, mikrokuitupyyhe, puhdistusharja, kahvimitta, käyttöohje ja harjoitus-cd (englanniksi).

 

Valmistajan PDF-esite:
http://www.rocket-espresso.com/domestic/downloads/Evoluzione_V2_A5_brochure_WEB.pdf

Lisätiedot

Paino 33 kg
Mitat 42.5 x 33 x 38.3 cm
Paino tyhjänä

32 kg

Pumppu

Rotaatiopumppu (siipipumppu)

Teho

1200 W

Boilerin tilavuus

1.8 l

Kylmävesisäiliön tilavuus

2,9 l

Väri

Ruostumaton teräs

Takuu

1 vuosi

Videoesittely

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Espresso Giotto Evoluzione V2”

Saatat myös pitää...