Rocket Espresso Cellini Plus PID

1.495,00 

Cellini ja Giotton Plus PID versio tarjoa samaa ajatonta muotoilua ja erinomaista kahvilaatua josta keitin on kuuluisa. Lämmönvaihtimen ja E61 suodatuspään yhdistelmä on aina tarjonnut ammattilaiskeittimen arvoinen elämys, jossa voidaan valmistaa espressoa ja höyryttää maitoa yhtä aikaa. Plus PID mallissa on lisäksi PID-yksikkö piilotettu tippakaukalon taakse mikä tarjoaa lyömättömän tarkan ja säädettävän lämpötilan.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 0108 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vuosituhannen vaihdossa ECM Giotto oli tärkeä virstanpylväs edistyneiden espressokeittimien kehityksessä. Ja vaikka tunnusmerkilliset kaarevat sivupaneelit olivat tärkeä osa tavaramerkistä, keitin sai pian pikkusiskon nimeltään Cellini. Ainut ero laitteiden välissä on että Cellini on hieman kapeampi, suorilla sivupaneeleilla. Valmistus on sittemmin siirtynyt Rocket Espressolle joka on pitänyt alkuperäisen muotoilun ja ominaisuudet jotka tekivät tämän keitimen kuuluisaksi ennallaan, mutta ovat samalla parantaneet keitintä entisestään asiakkaiden toivomusten mukaan.

Plus PID mallilla on kaksi painemittaria, yksi höyrypaineelle ja yksi pumppupaineelle, mitkä antavat baristalle tärkeää tietoa. Lämpötila on säädettävissä PID-näytöltä joka esteettisistä syistä on sijoiteltu tippakaukalon taakse.

Kuten kaikissa Rocket Espresso espressokeittimissä Cellini Plus PID:ssä on lämpöeristetty boileri paksuilla lyijyvapailla messinkipäädyillä – mikä sekä säästää energiaa että parantaa lämpötilavakautta.

Vakiovarusteet: Yhden ja kahden kupin suodattimet suodatinpidikkeineen, umpisuodatin, metallinen tampperi, mikrokuitupyyhe, puhdistusharja, kahvimitta, käyttöohje ja harjoitus-cd (englanniksi).

 

Valmistajan PDF-esite:
http://www.rocket-espresso.com/domestic/downloads/Rocket_Cellini_Plus_PID_brochure_WEB.pdf

Lisätiedot

Paino 30 kg
Mitat 42.5 x 29.5 x 36 cm
Paino tyhjänä

23 kg

Pumppu

Vibraatiopumppu

Teho

1200 W

Boilerin tilavuus

1,8 l

Kylmävesisäiliön tilavuus

2,9 l

Väri

Ruostumaton teräs

Takuu

1 vuosi

Videoesittely

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rocket Espresso Cellini Plus PID”