Quick Mill Silvano

990,00 

Parasta espressoa haluavalle Quick Mill Silvano on hyvin mielenkiintoinen vaihtoehto. Se tarjoaa käytännössä samat ominaisuudet kuin laadukas HX- tai tuplaboilerikeitin – mutta hieman eri tavalla:

  • PID:illä varustettu keitin tarjoaa erinomaisen lämpövakauden ja säädettävyyden.
  • Pumpun painekin on helposti säädettävissä.
  • Kahviboilerin lisäksi keittimessä on erillinen thermoblock ja pumppu höyryä varten – ns. ”hybriidiboileri”. Tällä keittimellä voit todellakin valmistaa espressoa ja höyryttää maitoa samanaikaisesti.
  • Vie vähemmän tilaa pöydällä (kuin esim. alex Duetto tai R58) ja tarjoaa espressovalmistuksen viimeisintä tekniikkaa houkuttelevaan hintaan.

Hyvinkin mahdollisesti paras espressokeitin alle 1000 euroa?

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

tuotetunnus (SKU) 0118 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hieman yksinkertaistettuna voisi sanoa että Silvano on erinomainen valinta nimenomaan espresson ystäville, hyvän kahvimyllyn kanssa laitteen espressokahvi on todellakin verrattavissa minkä tahansa huippukeittimeen.

Thermoblock höyrytysjärjestelmäkin yllättää positiivisesti. Se tietysi ei ole aivan yhtä nopeaa kuin erillinen boileri, mutta tehoa on aivan tarpeeksi ja lopputulos erinomainen. Yksiboileriseen keittimeen verrattuna höyryä saa Silvanossa milloin tahansa, vähintään yhtä hyvällä paineella. Koska ”höyrytyspankin” (steam heat bank) voi myös kytkeä pois päältä kun sitä ei tarvita, se on myös energiataloudellisesti järkevä ratkaisu.

Kompaktin kokonsa ja sivusuuntaan ulosvedettävän vesissäiliön ansiosta Silvano sopii myös hyvin keittiökaapiston alle. Kuppiteline voidaan tarvittaessa poistaa jolloin laitteesta tulee 25 mm matalampi. Tippakaukalo on valtava (noin 1,3 L) ja helposti käsiteltävissä.

Quick Mill Silvano on alusta asti suunniteltu yhteistyössä amerikkalaisen maahantuojan kanssa (katso video alhaalla) ollakseen täydellinen ensi-askel premiumluokan espressokeittimiin. Siinä on todellakin onnistuttu – Silvano on todella laadukas espressokeitin tyylikkäällä ulkonäöllä. Siksi se on mielestäni myös erinomainen valinta varttuneemmallekin espresson harrastajalle joka haluaa irti yksiboilerisen keittimen rajoituksista.

Lisätiedot

Paino 20 kg
Mitat 28.5 x 27 x 40.5 cm
Paino tyhjänä

15 kg

Pumppu

Vibraatiopumppu

Teho

600 w kahviboileri, 1000 W thermoblock

Boilerin tilavuus

0,7 l

Kylmävesisäiliön tilavuus

1,8 l

Väri

Ruostumaton teräs

Takuu

1 vuosi

Video presentation

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Quick Mill Silvano”