Izzo Alex Duetto IV

2.495,00 2.595,00 

Uusi, entistäkin toimivanpi malli. Vaihtoehtona kupari- tai RST-boileri.

Caffè Izzon valmistama Alex Duetto oli ensimmäisiä keittimiä jossa yhdistyy E61 suodatuspää, kaksi boileria, rotaatiopumppu ja PID. Laite on jatkuvasti paranneltu vuosien varrella ja Espressivolta saat aina tämän huippukeittimen viimeisimmän version.

Poista
tuotetunnus (SKU) 0113 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Teknisiä uudistuksia Alex Duetto IV:ssä ovat:

– E61 ”mushroom” ruostumattomasta teräksestä
– PID-moduulissa sisäänrakennetu shot timer
– Pumpun paine säädettävissä ilman keittimen ulkokuoren irrottamista
– Pumpun moottori asennettu pumpun päälle, turvallisempi vuodon sattuessa
– Tyhjennystulpat molempien boilerien pohjassa

Eteläitalialainen kahvipaahtimo ja espressolaitteiden valmistaja Caffè Izzo päätti rakentaa kaikkien kahvinörttien toivomukset täyttävän espressolaitteen. Lopputulos on Alex Duetto.

Alex Duetto erottuu kilpailijoistaan neljällä perusominaisuudella:

  • Siinä on kaksi boileria – toinen espresson valmistukseen ja toinen höyryn ja kuuman veden tuottamiseen
  • Siinä on ammattilaistasoinen siipipumppu (rotaatiopumppu), joka tuottaa äärimmäisen vakaan paineen ja on lisäksi erittäin hiljainen
  • Laite on kytkettävissä suoraan vesijohto- ja viemäriverkkoon, mutta sisältää myös tavallisen sisäänrakennetun vesisäiliön
  • Elektroninen PID-järjestelmä uuttolämpötilan valvontaan, PID-näytön avulla voit itse hienosäätää lämpötilan parilla napin painalluksella

Yhdistettynä hyväksi havaittuun E61 suodatuspään kanssa lopputulos on hyvin kykenevä keitin espressokahvin tosiharrastajille. Laite on aina ollut hyvin rakennettu mutta pieniä parannuksia on silti tehty vuosien varrella. Jotkut kutsuvat tämän hetken versiota MK 3:ksi tai jopa MK 4:ksi (riippuen keneltä kysyt) ja ominaisuuksia uusimmassa mallissa on mm: koko runko valmistettu RST-teräksestä, käyttäjäystävällisempi tippakaukalo, pienemmät merkkivalot, ergonomisesti muotoiltu suodatinpidike, nostokahvat kuppitelineessä jne. (katso videoesittely nähdäksesi kaikki ominaisuudet).

Höyryboileri voidaan kytkeä pois päältä kun sitä ei tarvita. Ellei höyrylle tai kuumalle vedelle ole tarvetta käytön aikana, tai jos vain haluat pitää kahviboilerin kuumana odotustilassa, voit säästää huomattavan määrän sähköä kun höyryboileria ei tarvitse kytkeä päälle. Kylmäkäynnistyksestä kestää vain kuusi minuuttia kunnes höyryboilerissa on täysi työpaine.

Monesta muusta tuplaboilerikeittimestä poiketen Duetto voidaan käyttää myös tilassa, jossa molemmat lämpövastukset voidaan kytkeä päälle yhtä aikaa. Normaalitilassa boilerit lämpenevät vuorotellen mikä on yleensä täysin riittävää. Mutta mikäli on tarve valmistaa tusinoittain juomia lyhyessä ajassa, jossa on sekä espressokahvia että höyrytettyä maitoa molempien boilerien yhtaikainen lämpeneminen voi olla hyvä ominaisuus.

Laite voidaan kytkeä kiinteästi vesijohtoon ja viemäriin suoraan paketista – liitäntäjohdotkin sisältyvät toimitukseen.

Jos olet hienostunut kotikäyttäjä ja haluat tehdä vaikutuksen tuttavapiiriin tarjoamalla kaikille maailman luokan espressoa, caffè lattea tai cappuccinoa, niin tämä on ehdottomasti hyvin varteenotettava laite.

Vakiovarusteet: Yhden ja kahden kupin suodattimet suodatinpidikkeineen, umpisuodatin, tampperi (alumiini), 4 erilaista höyrysuutinta, kahvimitta, puhdistusharja sekä vesijohto- ja viemäriliitäntäletkut.

Lisätiedot

Paino 40 kg
Mitat 44 x 37 x 43 cm
Paino tyhjänä

32 kg

Pumppu

Rotaatiopumppu (siipipumppu)

Teho

1000 W kahvi, 1400 W höyry

Boilerin tilavuus

0,58 l kahvi, 1,8 l höyry

Kylmävesisäiliön tilavuus

3 l

Väri

Ruostumaton teräs

Takuu

1 vuosi

Video presentation

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Izzo Alex Duetto IV”