Kirjoitettu

Erikoistilaa laitteita ECM:ltä ja Quick Milliltä

Espressivo on aloittanut yhteistyön saksalaisen laitevalmistajan ECM Heidelbergin kanssa. Yhtiön espressokeittimet, kahvimyllyt ja tarvikkeet ilmestyvät piakkoin verkkokauppaamme mutta koko tuotekuvasto on saatavissa erikoustilauksena jo nyt.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä tarjousta haluamastasi tuotteesta!

ECM:n mallistoon kuuluu useita keittimiä lämmönvaihtimella ja klassisella E61-suodatuspäällä – mutta tietyillä yksityiskohdilla jotka ovat merkille ainutlaatuisia. Esimerkiksi ECM käyttä ruostumatonta terästä myös boilereissa sekä suodatuspään osissa ja heidän keittimensä ovat myös saatavissa käytännöllisellä vipuohjauksella höyry- ja kuumavesiputkille.

Mikäli haluat keittiöösi jotain aivan uuniikka merkin PID:illä varustettu tuplaboilerikeittimeen, Controventoon, kannattaa tutustua – tässä laite joka varmasti ei jätä ketään kylmäksi.

ECM Controvento espressokeitin
ECM Controvento on kaikinpuolin mielenkiintoinen tuplaboilerikeitin.

Erkoistilauksia myös Quick Milliltä

Samaan hengenvetoon haluaisin mainita että minkä tahansa laite Quick Millin mallistosta on myös saatavissa erikoistilauksena, yleensä varsin kohtuullisella toimitusajalla.

Yhtiön perinteisien espressokeittimien lisäksi esimerkiksi Monza on hyvin mielenkiintoinen vaihtoehto mikäli kestävä superautomaatti joka todellakin osaa valmistaa hyvää espressoa on ostoslistalla.

Monza superautomaattinen espressokeitin
Monza Deluxe valmistaa todella laadukasta espressokahvia.

2 kommenttia artikkeliin ”Erikoistilaa laitteita ECM:ltä ja Quick Milliltä

  1. Hei,

    olisin kiinnostunut ECM:n Profi -mallista. Siis sellaisesta mallista, jossa on rotaatiopumppu ja joystick-malliset vivut.

    Terveisin
    Matti Keskinen

    1. Kiitos kyselystäsi. Vaihtoehtona on Elektronika, Mechanika ja Technika. Olen lähettänyt sinulle hinnaston sähköpostitse.

Kommentointi on suljettu.