Kirjoitettu

Ennakkotilaa Clockwork Espresson PUSH-tampperi

Englantilaisvalmisteinen tampperi PUSH joka on valloittanut baristamaailman tulee Espressivon valikoimaan. Tampperi tulee myyntiin noin parin viikon kuluttua mutta on ennakkotilattavissa jo nyt.

Ennakkotilaaminen kannattaa – silloin saat tampperin alennetuun tutustumishintaan ja voit vapaasti valita kaikista värivaihtoehdoista. Ennakkotilaustarjous on voimassa 31.11 asti *).

Tilaa tampperi täältä.

Avain tasaiseen kahvitamppaukseen

Tärkeä muuttuja espressonvalmistuksessa on tamppaus. Huolimaton, epäjohdonmukainen tamppaus saa taatusti aikaan erilaisen lopputuloksen kahvikupissa kerrasta toiseen.

Clockwork Espresson PUSH-tampperi auttaa sinut tamppaamaan joka kerta samalla tavalla. Säädät yksinkertaisesti tampperi niin, että tampperin kahva pysähtyy kahvisuodattimen reunaan kun tamppaus on valmis. Näin ollen kahvi saa joka kertaa saman tamppauksen ja kahvikiekon pinta on aina täysin vaakasuora.

Perinteisestä tampperista poiketen PUSH:ia käytetään avoimella kämmenellä. Valmistajan mukaan tämä vähentää ammatibaristan alttius rasitusvammoihin.

Tampperista on tullut suosittu ammattibaristojen keskuudessa ja on mm. Jarno Peräkylän, Suomen kilpailija marraskuun World Barista Championship -kilpailuihin, käytössä.

PUSH on ehkä ”baristalle jolla on jo kaikkea” kategorian tuote mutta on siitä huolimatta ehdottomasti mielenkiintoinen uutuus joka olisi miellyttävä yllätys jokaisen espressoharrastjan kovien joulupakettien joukossa.

*)Tarjous edellyttää että samme tarpeeksi ennakkotilauksia.